25 Haziran 2013 Salı

DÜNYACA ÜNLÜ STİL SAHİBİ KADINLAR

“Bir kadınla güzelliği için evlenmek doğruysa, bir adamla parası için evlenmekte doğrudur.”                  
                            Marilyn Monroe

Mavi Efsanenin gözlerini belli ediyordu . O hayatı boyunca 3 rol oynadı . Marilyn , Norma ve Jean . Marilyn olduğu zaman kırmızılar içinde ve derin dekolteli elbiseler seçerdi . Norma olduğu zaman huzur bulmak isterdi ve mavi elbiseler giyerdi . Jean olduğu zaman ise adeta bir çocuk gibi davranır komik ve esprili olup daha çok canlı renkler seçerdi.

Zor bir çocukluk geçirmesine rağmen ;O yalnızca güzel ve yetenekli bir oyuncu değil aynı zamanda zarif bir hanımefendiydi.
 Audrey Hepburn 20 Ocak 1993'te İsviçre'de bağırsak kanserinden öldüğünde 64 yaşındaydı. Hepburn'un mezarı şu an İsviçre'de bulunuyor.

Güzelliğin sırlarını çok güzel anlatan kadın.
-Saçlarınızın güzel olması için her gün çocuğun parmaklarının arasından geçmesine izin verin.
-Güzel dudaklar için nazik şeyler söyleyin
-Güzel gözler için insanların içinde hep iyilik arayın
-Güzel bir vücut için yiyeceklerinizi basklarıyla paylasın
-Bir kadını güzel yapan ne vücudu ne giyimi ne de yüzünün seklidir. önemli olan gözleridir. çünkü insanın içinin güzelliği gözlerine yansır.
-Bir kadının güzelliği yaşadığı yıllarca artar.


 Liz Taylor olarak da tanınan İngiliz oyuncu. 79 yaşında kalp yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetmiştir.
Taylor oyunculuk becerileri ve güzelliğinin yanı sıra Hollywood da yaşam tarzı ve yaptığı çok sayıda evliliğiyle de tanınmaktadır. Taylor Hollywood'un altın çağının büyük oyuncularından biri olarak kabul edilir.Taylor geçirdiği bir ameliyat sırasında tıbbi anlamda 5 dakika ölü kalmıştır
       Gözlerinin rengiyle meşhur yıldız yakın dostu Michael Jackson da dahil Hollywood'un bir çok ünlüsünün da mezarının bulunduğu Forset Lawn Memorial Park mezarlığında defnedildi.




Monako Prensesi Grace Kelly ;
"anlayisli ve iyi kalpli bir insan olarak hatirlanmak isterim" diyen alcakgonullu prenses.Kızının kullandığı aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybetmiştir.Akrep burcunun soguklugu, uzakligi ve asaletini en guzel tasidigini dusundugum kusursuz insan.çevresinde ki insanlar ona buzun altındaki ateş diye hitap ediyorlardı belki de gerçekten onu anlatabilecek en iyi kelime bu .


Romy Schneider en verimli döneminde Paris'teki dairesinde ölü bulundu ve ölüm nedeni kalp krizi olarak açıklandı.Oğlunun demir parmakliklar uzerine duserek olmesinden sonra kendini toparlayamamıstı.Alain Delon ile aşk yaşamıştır.1973 ağustosunda kendisini şeftali gibi hissettiğini şu cümlelerle açıklamış güzel bayan: "kendimi olgun bir şeftali gibi hissediyorum. çekici, ölesiye aşka iştahlı ve intikam dolu..."



Mary Louise "Meryl" Streep ,Modern zamanların en yetenekli ve saygıdeğer oyuncularından biri olarak kabul edilmektedir.
Streep profesyonel kariyerine 1971 yılında The Playboy of Seville isimli oyun ile başladı.
Kariyerinde bir çok ödül sahibi olan aktrist kitleleri peşinden süreklemeye devam etmektedir.Güzelliği ve yaşına rağmen güzelliği ise hayranlık uyandırmaktadır.







Sophia loren ;
bir türlü yaşlanma emareleri göstermeyerek insanı ,henüz küçük yaşlarda güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan loren, italyan yapımcı carlo ponti ile tanışarak hayatının şansının yakalan ünlü aktrist sinema hayatına adım atmıştır.2007'de 72 yaşında Pirelli takvimi için poz vermiştir.2007 yılında hayatını kaybetmiştir.










Brigitte Anne-Marie Bardot;
 15 yaşında elle'ye kapak oldu.Fransız sinema oyuncusu, mankenşarkıcı ve hayvan hakları aktivistidir. En çok 1950'lerin ve 1960'ların kadın figürü olarak bilinir. Kadın bağımsızlığının ve cinsel özgürlüğünün sembolü olan Brigitte Bardot kariyeri boyunca bir çok çocuk-kadın ve femme fatale rolde oynadı. Döneminin en büyük yönetmenleriyle çalıştı ve zarif bir hafifliğin yanında şehvet içeren rollerde oynamasıyla 
çabucak bir seks sembolüne dönüştü.









Jane FondaKadın hakları için çalışıp, Vietnam Savaşı'na karşı çıkarak ve azınlık topluluklarının haklarının korunması için çalışarak toplumsal alanda da etkili olup, bir yandan da sinema oyunculuğunu sürdürdü.Birçok ödüle sahip güzel yıldız görünüm ve düşünceleriyle kendi tarzını yaratmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder