29 Haziran 2013 Cumartesi

GÜZEL HAVALARDA GÜZEL KOKUN...

KOKUNUZLA HATIRLANIN !!!
     


  BU HAVALARA YAKIŞACAK FAVORİ KOKULARIM ;


Christian Dior Hypnotic Poison, sıcacık, samimi ve baştan çıkarıcı bir koku… Christian Dior Hypnotic Posion Notaları: Üst notalarda Hindistan cevizi, mürdüm eriği, kayısı; orta notalarda sümbül, yasemin, inci çiçeği, gül, kimyon, brezilya gül ağacı; alt notalarda sandal ağacı, badem, vanilya, musk.


Ürünü yılbaşında YKM den almıştım 189 tl .Kokusu çok kalıcı ve çokkk hoşşş.Modern zamanlar için sihirli bir iksir. Cesur ve son derece kadınsı. Heyecanlandırıcı bir uyum, birbiriyle çelişen kokuların birleşimi. 



Giorgio Armani Acqua Di Gioia Femme güçlü, asil, özgür ruhlu fakat doğayla mükemmel bütünlüğü olan kadının kokusu. Acqua Di Gioia baştan çıkarıcı deniz aromaları ve su berraklığındaki doğal tasarımlı şişesi ile vücudunuz ve ruhunuz için gerekli olan enerjinizi size geri kazandırıyor. Giorgio Armani Acqua Di Gioia notaları: Üst notalarda nane yaprakları, Calabrio limonu; orta notalarda akuatik yasemin, pembe biber; alt notalarda sedir, sarı şeker ve laden reçinesi.


  ürünü ykm den sevgililer gününde almıştım kofre set halinde satılıyordu, yanında vücut losyonu vardı fiyatı 165 tl


Yaza yakışacak fresh bir koku....
DKNY Be Delicious Woman, elmanın iştah açıcı kokusu… Be Delicious Woman, camdan elma şişesinde egzotik meyveleri ve odunsu notaların bileşiminden ortaya çıkan baş döndürücü bir parfüm. Modern, sofistike ve zarif kadınların yaşam enerjisine enerji katıyor. DKNY Be Delicious Woman Notaları: Ğst notalarda salatalık, manolya, greyfurt; orta notalarda yeşil elma, menekşe, sümbülteber, gül, beyaz amber; alt notalarda kehribar, sandal ağacı, odunsu akorlar.



 Ürün bana hediye gelmişti .Boyner den alınmış ve 149 tl.



Flash heyecan verici, kışkırtıcı ve şehvetli bir karaktere sahip beyaz çiçeklerden oluşuyor. Hem duygusal hem de ilham verici olan koku, bir geceye hazırlanırken hissedilen coşku ve heyecanı uyandırıyor. Flash’ın yaratıcısı parfüm sanatçısı Christine Nagel, parfümü kentli ve kendine güvenen Jimmy Choo kadını için yarattığını söylüyor. New York, Londra ve Paris sokaklarında yankılanan topuklu ayakkabıların sesinden ilham alan parfüm, tazeleyici ve parıldayan bir başlangıç için üst notalarda pembe biber ve çilek içeriyor. Egzotik beyaz çiçeklerle kombin edilmiş orta notalarda yer alan yasemin ve zambak, sümbülteber ile zenginleştiriliyor. Beyaz ve toz halindeki odunsu dip notalar hem baştan çıkarıcı, hem şehvetli, hem de kalıcı bir iz bırakıyor. Oldukça feminen bir içeriğe sahip olan Jimmy Choo, duygusal bir baz ile tamamlanıyor. İçeriğindeki beyaz odun kadınsılığı tamamlarken, yumuşaklığından da bir şey kaybetmiyor. Lüks şişesi içinde parlayan parfüm, paparazilerin patlayan flaşları arasındaki kentli ve çekici bir kadın hedefliyor.

   ürün bana Sephora dan geldi ve bayılıyorum kalıcı kokusuna....Özel günlere yakışacak özel ve hoş kokular...İnsanlar sizi güzel kokularınızla hatırlasın.


  BİRDE GÜNLÜK OLARAK KULLANDIĞIM KOKULAR VAR BUNLAR ;





"Clinique Happy Heart For Women, mutluluğun formülü... Mutlu olmak için artık bir neden bulmanıza gerek yok, Happy For Women, mutluluğunuz için elinden geleni yapacak. Zengin çiçek kokuları ile güneşli bir sabaha merhaba deyin! Clinique Happy Bayan Parfüm ile pozitif yaşamın tadına varın. Yüzünüzden gülücüklerin eksik olmadığı günler için Happy Bayan Parfüm tercih edin. 
Clinique Happy Parfüm notaları: 
Üst notalar: bergamot, boysenberry ve hanımeli.
Orta notalar: greyfurt, çalı çiçeği ve yosun.
Alt notalar: frezya, limon ve Hawaii düğün çiçeği. "

   SEVEREK KULLANDIĞIM HEDİYELERİMDEN...GÜNLÜK KULLANIM İÇİN HAFİF VE GÜZEL BİR KOKU..







    ÜRÜN AVONDAN 13 TL YE SATIN ALINMIŞTIR.
HAFİF VE KALICI KOKUSU İLE GÜNLÜK KOKUSU İÇİN ÇOK 
UYGUNDUR.











                                





   ÜRÜN AVONDAN 34 TL YE SATIN ALINMIŞTIR.
HAFİF VE KALICI KOKUSU İLE GÜNLÜK KOKUSU İÇİN ÇOK 
UYGUNDUR.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder