24 Eylül 2013 Salı

3 Ahmak / 3 Idiots

CAN SIKINTISINA BİREBİR
    Arkadaşım ,ilk filmin müziğini dinletmesiyle başladı.Ailecek çok beğendiklerini ve izlemem gerektiğini söyleyince hafta sonu izledim ve dedikleri kadar varmış...Eğlenceli ve bir o kadar da duygusal olan film ile güzel vakit geçirebilirsiniz...Ayrıca film eniyi 250 film arasında...Hint filmlerini sevenlere özellikle izleyin derim.90 yıllardaki gibi dans ,aşk ve umut aşılayan muhteşem hint dizilerine gönderme niteliğinde,anılarınızı tazelemek istiyoriseniz iyi seyirler...


Filmin konusu;Bir teknik lisede başlayan hikayede, eğitim bilimleri öğrencilere ezbere dayalı bir şekilde anlatılmaktadır. Birbiri ile sadece yarış halinde öğrenciler arasından sıyrılan 2 genç, bu sistemin yanlışlığı konusunda adımlar atmaya başlar. Bu girişimleri kimi zaman komik kimi zaman da hüzünlendirici anlar yaşamalarına neden olacaktır ve geniş bir kitleye hitap etme şansı yakalayacaklardır.
Hint yapımı bir film olan 3 Idiots, izleyenlerin büyülendiği bir 160 dakikalık seyir keyfi sunuyor. Eğitim sistemine kökten bir eleştiri getiren ve bunu yaparken de oldukça ilginç yöntemlerin kullanıldığı filmi VizyonFilmizle.Net ten izleyebilirsiniz.

                             -

                                                3 Ahmak / 3 Idiots 2009 Hindistan / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 8.2/10
Tür: Komedi, Dram, Müzikal, Gençlik
Yönetmen: Rajkumar Hirani
Oyuncular: Aamir Khan, Kareena Kapoor,
Madhavan, Akhil Mishra, Boman Irani
Müzik: Subir Kumar Das
Süre: 2 saat 40 dk


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder