3 Kasım 2013 Pazar

3 Kasım 2013'de Güneş Tutulması ve yansımaları

      Şu anda Güneş tutuluyor


               Bu gün İzmir 'de puslu bir hava var bunun nedenide güneş tutulmasından kaynaklı. Türkiye'den tam olarak görülemeyecek ama Türkiye Akrep burcu olduğu için ülkemizde çok önemli değişimler oluşacak. Özellikle Akrep, Boğa, Aslan ve Kova burçları bu tutulmadan biraz daha sert değişim enerjileri alacaklar, bu nedenle bugünü önemsemekte yarar var.Bu tutulma, halkalı tutulma olarak başlayacak ve tam tutulma olarak devam edecek.
                Bu anı kaçırmak istemiyorsanız Türkiye saati ile 15:20 – 16:10 arasında gerçekleşecek olan tutulma saat 15:45'te maksimumun seviyede olacak hiç bir şey göremesekde evrende ki değişikşiği hissederek başınız gökyüzünde olsun.!!!
                 
File:Film eclipse soleil 1999.jpg

             Bu tutulma gerçekleşiriken uzmanların tavsiyesine kulak verebilirsiniz.Meditasyon veya olumlu enerji çalışmaları (reiki, kuantum iyileşme vs.) yapabilirsiniz veya Peygamber Efendimiz'in yaptığı gibi, tutulma namazı kılabilirsiniz. Bu esnada kurtulmak istediğiniz olumsuz özelliklerinizi düşünüp daha iyi bir bireye dönüştüğünüzü de imgeleyebilirsiniz. Aynı zamanda Merkür de geri gittiği için sıkıntılı konularınızı, bırakmak istediğiniz kötü huylarınızı ve sizi incitmiş kişileri bir kâğıda yazıp içinizi döküp sonra bu kağıdı yakabilirsiniz. Bu özel değişim ve dönüşüm fırsatını kaçırmamanızı dilerim. Tutulma daha güçlü enerjiler açığa çıkaracak.
          Umarım aklınıza hemen dünyayı kasıp kavuracak felaketler gelmemiştir.Depremler,kasırgalar vb.
        Bu çağda insanoğlu bir çok şeye hükmederken doğa olaylarında ne kadar aciz kalıyor ve yalnızlık duygusuna kapılıyor.  Hayatın kime ne getireceği belli olmaz ama herkes için hayırlısı olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder