3 Kasım 2013 Pazar

ŞİMDİKİ DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ...

            Ben çocukken doğum günü partilerine davet edilmek büyük olaydı...Aaa seni çağırmadı mı ???... :Ve annemin tertemiz kıyafetlerle yollarken bir de uslu durmam hakkındaki konuşmasını dinledikten sonra gideceğim arkadaşlarla buluşup doğum günü evine doğru rotamızı çizerdik...Önce yemek faslı olsada kısa sürerdi çünkü Mezdeke' nin ezgileryle kendimizden geçip garip figürlele dans etmeye başlardık..Son olarakta aldığımız hediyeleri doğum günü çocuğuna vererek oradan ayrılır yolda da dedikodu yaparak eve doğru ilerlerdik.
                   Veee zaman değişti ve artık düzelenen partilerde bu değişime ayak uydurdu...İş arkadaşının kızın 1. yaş günü kutlandı.Masal 1 yaşına girdi..Bizler o davete icabet ederken elimiz boş gitmemeye çalışırken asıl sorun karşı tarafınmış .Eee dedimya devir değişti diye doğum günü sahibide gelen konuklara hediyeler veriyor.O günün hoşluğu orda bitmemiş oluyor.Size çok hoş hatıralar sunuluyor. Ama daveti veren için ayrı bir stres...Yalnız doğum günleri de değil artık bir çok davettte (nişan,düğün,sünnet vb.) çok şık organizasyonlar yapılıyor...

 İşte minik prenses ;




 Yeni dönem ile birlikte aynı zamanda yeni iş kollarıda doğal süreç ile başlamış oldu...Evinde çalışan becerikli hanımlar veya küçük dükkanları ile bu sektöre hizmet eden kadınlarımızın kapı süsleri ,o ana ait cupkekler,kurabiyeler ,süslemeler, hatıralık eşyalar ile sektöre ve kendi bütçelerine can kattılar..

Vee annesinin MASAL'ın konuklarına sunduğu hediyeler ;



Bu güzelliğe doyamadıysanız , Masal'ın birbirinden güzel fotğrafları için ınstagramda Tuğçe ULUSOY--birminikmasalcikvarmis adresinden takip edebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder